Yeni Varyemez Amca’nın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

731

Varyemez Amca‘nın yeni bölümleri için oyuncu kadrosu bir video ile duyuruldu. 2017 yazında bizlerle buluşacak Varyemez Amca ve Yeğenlerini kim özledi?

Büyük bir gürültü ile “BEEEEEN!!” dediğinizi duyar gibiyim. Çünkü 90’larda çocuk olanların büyük bir bölümünün hayranlıkla izlediği Varyemez Amca yepyeni bölümleri ile gelecekse içimizdeki çocuğu uyandırmamız gerekiyor!

- Reklamlar -

Yeni Varyemez Amca Oyuncuları Şu Şekilde

  • Danny Pudi, Ben Schwartz ve Bobby Moynihan – Cin, Can ve Cem.
  • David Tennant – Varyemez Amca
  • Beck Bennett – Launchpad McQuack
  • Toks Olagundoye – Bayan Beakley
  • Kate Micucci – Webby Vanderquack

Kadroda yer alan diğer karakterler de şöyle: Donald Duck, Flintheart Glomgold, Gyro Gearloose, Duckworth, Gizmoduck, Magica DeSpell, Gladstone Gander ve Ma Beagle ile the Beagle Boys.

Yeni Varyemez serisinin maceralarında izleyicileri yine meraklı ve beceriksiz yeğenleri Cin, Can ve Cem ile iyimser ama huysuz Varyemez Amca‘nın çevresinde geçen bir hikayeye konu olacak.

The Disney Afternoon programında 1987 ve 1980 yılları arasında 100 bölüm yayınlanan Varyemez Amca 90’larda çocuk olan herkesi televizyon başına kilitlemişti. Yeni Varyemez Amca ise 2017 yazında gelecek.

Varyemez Amca Oyuncuları ve Orijinal Şarkı

Önceki İçerikOscar 2017 En İyi Görsel Efekt Film Adayları Kısa Listesi Belli Oldu
Sonraki İçerikGhost in the Shell’den Uluslararası Fragman Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)