2016 Yılında Kaybettiğimiz 10 Efsane İsim

848

2016 yılında ölenler hepimizi derinden etkiledi. Tarık Akan, Erdal Tosun, Muhammed Ali ve David Bowie ile tam anlamıyla efsaneler geçidine seyircilik yaptık.

2016 yılı, bizler için her yeni ölüm haberi ile damla damla tükendiğimiz bir yıl oldu. “Ahhh!“, “Neden ya!” ya da “Sen de mi be usta!” diye içimiz parçalanırken bir yılı daha geride bıraktık.

Listeyi yaptığımız sırada haberini aldığımız bir efsane isim daha oldu. Star Wars serisinde gözü pek Prenses Leia Organa rolüyle izlediğimiz Carrie Fisher, Londra’dan Los Angeles’a giden uçakta kalp krizi geçirmiş. “İnşallah onun için de bir tasarım yapmayız!” diye düşünmekten kendimizi alamadık.

Filminebandim’ın her şeyi Murat Yalçın ve yetenekli tasarımcı Beliz Ertenan‘ın ellerinden çıkan tasarımları aşağıda bulabilirsiniz.

Sıralamaları tarih ya da önem arz etmeden karışık bir şekilde yapılmıştır.

2016 Yılında Ölen 10 Efsane İsim

10Alan Rickman

2016 Yılında Kaybettiğimiz 10 Efsane İsim
- Reklamlar -

Tam adı Alan Sidney Patrick Rickman. BAFTA, Altın Küre ve Emmy ödülü sahibi, İngiliz oyuncu ve tiyatro yönetmeni. 1991 tarihli Robin Hood: Hırsızların Prensi filmindeki Nottingham Şerifi rolüyle öne çıkmıştır. Harry Potter serisinin Severus Snape‘i Alan Rickman‘ı 14 Ocak 2016 tarihinde kaybettik.

Önceki İçerikAlien: Covenant’tan Sansürsüz Fragman Geldi
Sonraki İçerikWestworld Tema Müziği A Capella Yapılırsa Nasıl Olur?
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)