2018 Yılının En Çok İzlenen Türk Filmleri

15817

2018 yılı henüz sona ermedi ancak Mayıs ayına kadar o kadar güzel türk filmleri izledik ki! Bu listeyi yapmasak olmazdı. Geçen 4 aylık süre içinde en çok gişe hasılatı elde eden ve seyirci toplayan filmleri listeleyelim dedik.

Filminebandim‘ı açtığımız 2014 yılından bu güne kadar “Çok seyirci bir şey ifade etmiyor!” desek de Türk sineması izleyicisi için belli ki bir şeyler ifade ediyor. En azından popüler olanlar için “ya onu nasıl izlemesin?“, “aa sen onu daha izlemedin mi?” gibi ortam baskısından da kurtulmak için soluğu sinema salonlarında alıyoruz. Güzel filmlerimiz olsun. Türk filmleri sayısı artsın. En azından temennimiz o yönde. Neyse bu konu uzar gider o yüzden hızlıca konumuza dönelim ve en çok izlenen türk filmleri listemize geçelim. İşte o 5 film!

2018 Yılının En Çok İzlenen Türk Filmleri Sizlerle!

5Arif V 216

2018 Yılının En Çok İzlenen Türk Filmleri
- Reklamlar -

G.O.R.A serisiyle hayatımıza giren 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya gelmeye karar verir. Canından çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanında soluğu alır ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan bir insan gibi yaşamını sürdürmeye çalışsa da farklı olması çevresinin gözünden kaçmaz. Dünyadaki yeni yaşantısına alışmaya çalışan 216’nın kapısını bir de aşk çalar. 216’nın robot olduğunu öğrenen bir iş adamı ondan ilham alır ve 216’yı herkese tanıtarak kopyalamak ister. Sunduğu birbirinden cazip tekliflerle 216’nın aklını çelen iş adamı, onun sayesinde geleceği değiştirecektir. Bu korkunç planı öğrenen Arif ise hem dünyamızı hem de 216’yı kurtarmak için kolları sıvar.

  • Toplam seyirci sayısı: 4.944.797
  • Gişe hasılatı: 62.775.380 TL
Önceki İçerikBirbirinden Güzel En İyi Aamir Khan Filmleri
Sonraki İçerikAvengers: Infinity War Spoiler’lı Film İncelemesi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)