Queen of the Desert’tan Taptaze Fragman Geldi

1414

İlk fragmanı Ocak ayında yayınlanan, başrollerini Nicole Kidman ve Robert Pattinson‘ın paylaştığı Queen of the Desert’tan ikinci fragman yayınlandı!

Gezgin, yazar, tarihçi, kaşif, haritacı ve arkeolog olan; İngiliz Gizli Servisi’nin üyesi olan Gertrude Bell’in hikayesini anlatan film, 20. yüzyılın sonunda İngiliz İmparatorluğu’nda karakterin siyasi figürünü de konu alıyor. Eğitimli genç bir kadın olan Gertrude Bell, İngiltere’den aşk hayatının olumsuzluğu ayrılır, Tahran’ı seyahate çıkar.

- Reklamlar -

Kumar tiryakisi bir diplomat olan Henry Cadogan’la yaşadığı trajik bir ilişkiden sonra, özel hayatını bir kenara koyan Bell, bölgeyi kaşif olarak gezmeye başlar. Yen, diller öğrenen, edebi çeviriler yapan Bell, Kahire, Basra ve Bağdat’ta Müslüman liderler ile tanışır, cesareti ve saygılı kişiliğiyle onların güvenini kazanır.1. Dünya Savaşı sonrasında yeni sınırların tanımlanması için Doğu ve İngiliz İmparatorluğu arasında bir arabulucu olarak görevlendirilir. Bu önemli görevini yerine getirmeye çalışırken, aşk yeniden onu bulacaktır.

Berlin Film Festivali’nde yayınlanıp olumsuz eleştiri alan film birçok sinemasever tarafından merakla bekleniyor!

Queen of the Desert Filminin Fragmanı

Önceki İçerikDüşük Bütçe İle Milyonları Deviren 12 Film
Sonraki İçerikİllüstrasyon Sanatçısı Burak Ağdemir’in Efsane Çizimleri
ayipamabu
Biraz kitap, biraz film, biraz müzik, biraz fotoğrafla bir ömür yaşatıyorum kendime.