Karşınızda 2016 Super Bowl Reklamları

926

2016 Super Bowl reklamları; Pazar günü gerçekleştirilen, Amerika’nın en büyük organizasyonu olan ve Carolina Panthers ile Denver Broncos arasında oynanan Super Bowl finali devre arasında en çok konuşulan konu oluyor.

Şu ana kadar 15’ten fazla Super Bowl reklam filmi yayınlandı. Kimsenin beklemediği bir şekilde geceye damgasını vuran ise Türk Hava Yolları ile Batman v Superman: Dawn of Justice işbirliği oldu. Süper kahramanlar konusuna Kaanomeg gireceği için ben yalnızca normal (Sanki Süper Kahraman filmleri anormalmiş gibi) filmlerden bahsedeceğim.

İşte Çok Konuşulan 2016 Super Bowl Reklamları

7Bud Light – Seth Rogen ve Amy Schumer

- Reklamlar -

Bir bira markası olan Bud Light, Amy Schumer ve Seth Rogen ile seçimleri yaklaşan Amerika için kafası hala karışık olanlar için insanları bir araya getireceğinden emin olduğu The Bud Light Partisi ile ilgili hoş bir reklam filmi yapmış. Tadından pek haz etmesek de reklamından dolayı belki oyunuzu verirsiniz ha! (Bizim gündemimiz neden böyle değil ya!!) Bu arada Ant-Man’in yıldızları Paul Rudd ve Michael Peña’yı da bu reklamda görebilmek mümkün.

Önceki İçerikFilmlerin Kötü Karakterleri ve Gülümsedikleri Anlar
Sonraki İçerik68. Yönetmenler Birliği Ödülü Alejandro Gonzalez Inarritu’nun Oldu
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)