Türk Yapımı Gerçek Bir Transformers Letrons

689

Bir bayrak asmalık durum söz konusu! Bir Türk şirketi olan Letvision, gerçek boyutlarda bir Transformers yapmış ve projenin adını da Letrons koymuş!

Bu tip şeylerin hep yabancı örneklerini görüp “Abi adamlar yapmış ya!” demekten tam olarak bıktığımız şu günlerde Letrons çok güzel geldi.

- Reklamlar -

Şimdilik sadece uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen Letrons‘u üreten şirket Letvision, “Projenin ileriki dönem fazlarında elektrikli araç olabilmesi sayesinde bu konu şekillendirilebilir.” demiş.

Aşağıda fragmanını izleyebileceğiniz Letrons projesinin ilk modeli de Antimon olmuş. 8 ay gibi bir sürede yapılan Antimon‘un için emeği geçen herkesin tebrik edilmesi ve daha fazla konuşulması gerekiyor.

Türk mühendislerinin bir ürünü olarak ortaya çıkan bu robot şu aşamada söylenebilecek pek bir şey yok. Önünde düğmelerimizi ilikliyor ve “Ellerinize sağlık!” diyoruz.

Dünyanın İlk ve Tek Gerçek Transformers Robotu – Antimon

Letrons Instagram’ından Bir Paylaşım

Letrons kamera arkası #letrons #bmw #e92 #transformers #ROBO #robot #robotics #amazing #tecnology #antimon #prototype

levent erenler (@letrons) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Önceki İçerikAssassin’s Creed’ten Yepyeni Fotoğraflar Geldi
Sonraki İçerikBridget Jones Oyuncularının 15 Yıl İçindeki Değişimi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)