Lights Out’un Devam Filmi Geliyor

646

Ülkemizde Işıklar Sönünce ismi ile vizyona giren Lights Out filminin bir devam filmi ile tekrar vizyona gelmesi için onaylar alınmış. Deadline‘ın bu haberi ile korku filmi severlerin içi kıpır kıpır olmuştur!

Lights Outs, Amerika’daki açılış haftasına 22 Milyon Dolar gibi bir gişe hasılatı elde ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Ülkemizde henüz seyirci sayısında 25.000 seviyelerinde gezen filmin Türkiye’de beklediği etkiyi yaratamadığını söylemek mümkün.

- Reklamlar -

Lights Out'un Devam Filmi Geliyor

Lights Out Filmi Detayları

Lights Out filminin başrollerinde ise Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Alexander DiPersia, Billy Burke ve Maria Bello yer almaktadır. Yapımcılıklarını ise The Conjuring serisinin de yönetmenliğini yapan James Wan ile Lawrence Grey ve Eric Heisserer’in yaptığı, Yönetici Yapımcılığını ise Walter Hamada, Dave Neustadter, Richard Brener, Michael Clear, Jack Murray ve Ben Everard üstlenmektedir.

Lights Out Filmi Fragmanı

Önceki İçerikQueen of Katwe Filminden Yeni Bir Fragman
Sonraki İçerikBayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları Kamera Arkası Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)