Orijinal Ghostbusters Filmi Sinemalara Geliyor

666

Ghostbusters filmi özel bir organizasyon ile Amerika’da sınırlı sayıda sinema salonunda vizyona giriyor. Biz yine maksimum DVD’den izleyeceğiz tabii ki. Neyse üzülmek yerine konuya dönelim. 29 Temmuz’da vizyona girecek olan ve başrollerinde Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon ve Leslie Jones’un yer alacağı yeniden yapım bizim gibilerin pek onayından geçmediği için bu gelişme (Her ne kadar sadece Amerika’da olsa da) epey sevindirici görünüyor.

Bizim gibiler için Ghostbusters denildiğinde akla gelen ilk şey; Yönetmenliğini Ivan Reitman’ın yaptığı, senaryosunu Dan Aykroyd ve Harold Ramis’in üstlendiği ve başrollerinde Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis ve Ernie Hudson’ın yer aldığı film gelir.

- Reklamlar -

Ghostbusters Filmi Gösterimi ile İlgili Detaylar

8 Temmuz’da 32. yıl dönümünü kutlayacak olan Ghostbusters filmi için özel bir organizasyon Fantom Events tarafından gerçekleştirilecek. Organizasyon ile ilgili detaylar EW tarafından da Twitter’da paylaşıldı. Her ne kadar “Sınırlı Sayıda” ifadesi kullanılıyor olsa da 750 sinema salonunda gerçekleştirilecek olan bu gösterim için biletler satışa çıkmış durumda.

En iyi Özgün Müzik ve En iyi Görsel Efekt Oscar ödüllerine aday olarak gösterilen Orijinal Ghostbusters için bu tarih aralığında New York’ta olacak olanlar için büyük bir müjde!

Ghostbusters Filmi Paylaşımı

Önceki İçerikToy Story Bir Gerilim Filmi Olsaydı Nasıl Olurdu?
Sonraki İçerik29 Nisan’da Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)