Avengers: Infinity War Film Müzikleri Alan Silvestri’den

680

İki parçadan oluşacak ve 2018 ile 2019 yılında vizyona girecek olan Avengers: Infinity War filminin müzikleri; Alan Silvestri‘ye emanet edildi. Besteci Alan Silvestri’nin resmi websitesinden paylaşılan habere oldukça sevindiğimizi söyleyerek devam ediyoruz.

Avengers: Infinity War Film Müzikleri Alan Silvestri'den

- Reklamlar -

Alan Silvestri Daha Önce Hangi Marvel Filmlerinde Vardı?

Daha önce Captain America: The First Avenger ve The Avengers gibi filmlerin de müziklerini yapan ünlü besteci Back to the Future, PredatorForrest Gump ve The Polar Express gibi filmlerde de yer alarak ne kadar kaliteli biri olduğunu herkese kanıtlamıştı.

Her iki filmin yapımı bu yıl Kasım ayında Georgia’nın Atlanta eyaletinde başlayacak. Anthony ve Joe Russo’nun Captain America: The Winter Soldier ve Captain America: Civil War gibi filmlerden sonra Avengers: Infinity War’a da el atmaları süpersonik bir haber olmuştu!

İki parçadan oluşacak film şu an karakterlerin senaryoya oturtulması aşamasında olduğu ve 2019 yılında vizyona girmesi planlanan Captain Marvel’a da önem gösterilmesi gerektiği için; Ekibin epeyce mesai yapacağı şimdiden belli olmuş durumda! Umarız üstesinden gelip çok iyi filmler izlemeye devam ederiz.

Senaryosu Christopher Markus ve Stephen McFeely tarafından uyarlanacak filmin; Tamamıyla IMAX’e gelmesi için yönetmenlik koltuğunda Anthony ve Joe Russo’nun yer aldığını söylememiz gerekiyor. Marvel‘ın Avengers: Infinity War Part 1 filminin şu an için vizyon tarihi 4 Mayıs 2018; Part 2‘nin ise 3 Mayıs 2019 olduğunu söyleyerek sizleri Alan Silvestri’nin daha önce yaptığı film müzikleri ile baş başa bırakıyoruz.

Alan Silvestri – Captain America: The First Avenger

Alan Silvestri – The Avengers

Önceki İçerikTazecik Suicide Squad Fotoğrafları Geldi
Sonraki İçerikGame of Thrones Giriş Müziğini Flütle Yapan Adam
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)