Sony 3 Filminin Vizyon Tarihini Değiştirdi

693

Sony, 2017’de vizyona girmesi beklenen The Dark Tower, Bad Boys 3 ve Barbie filmlerinin vizyon tarihlerinde değişiklik yaparak filmlerin resmi çıkış tarihlerini açıkladı.

Sony 3 Filminin Vizyon Tarihini Değiştirdi

- Reklamlar -

İşte Sony Filmlerinin Yeni Vizyon Tarihleri

Çekimleri Güney Afrika’da 7 haftadır devam eden The Dark Tower filminin ilk lanse edilen çıkış tarihi 13 Ocak 2017 idi. Açıklanan son tarih ise 17 Şubat 2017. Bu tarihin stratejik bir tarih olması da şu kısımdan önemli; Aynı tarihlerde Universal Pictures and Legendary Pictures’ın The Great Wall, 20th Century Fox’un Maze Runner: The Death Cure filmi de bu tarihler arasında beyaz perdedeki yerini alıyor olacak. Nikolaj Arcel’in yönetmenliğini yapacağı filmin başrollerinde; Idris Elba Roland “The Gunslinger” Deschain rolüyle ve Matthew McConaughey ise Man in Black rolüyle karşımızda olacak. Mad Max: Fury Road‘ta da gördüğümüz Abbey Lee ise Tirana rolüyle filmin kadın başrolü olması için görüşmeler devam ediyor.

Diğer bir değişiklik ise Bad Boys 3 filminde gerçekleşti. 2 Haziran 2017 tarihine alınan Bad Boys 3, Warner Bros.’un başrollerinde Will Ferrell ve Amy Poehler’ın yer aldığı The House filmiyle aynı tarihte vizyona girecek. The A-Team ve The Grey filmlerinin yönetmeni Joe Carnahan’ın yönetmenliğini yapacağı filmin başrollerinde her zamanki gibi Will Smith ve Martin Lawrence yer alacak.

Son olarak Barbie filminin vizyon tarihi ise 12 Mayıs 2017 tarihine alındı. Bu tarih aynı zamanda Marvel Studios’un Guardians of the Galaxy Vol. 2 ve Paramount’un Baywatch filmiyle benzer tarihlere denk gelecek. Henüz yönetmeni belli olmayan Barbie filminin senaristleri Jenny Bicks ve Diablo Cody olacak.

Bakalım Sony Pictures‘ın bu stratejik hamlesi başarılı olabilecek mi?

Önceki İçerikThief Oyunu Sonunda Film Oluyor
Sonraki İçerikDisney Prenses Kadrosunun İnanılmaz Değişimi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)