Teksas Katliamı Leatherface ile Tekrar Geliyor

1285

Efsanevi Teksas Katliamı filminin esas oğlanı olan Leatherface’in başından geçenlerin ve serinin nasıl başladığını anlatıldığı bilgisini meraklıları için verebiliriz. Lionsgate ve Millennium Films’in yapımcılığını yapacağı filmin posterini aşağıda bulabilirsiniz.

1970’lerin en beğenilen korku filmi ikonlarından biri olan Teksas Katliamı, “Leatherface karakterinin hikayesi nasıl başladı acaba?” sorularına cevap verici nitelikte bir film ile geliyor! Akıl hastanesinden kaçmaya çalışan esas oğlanın yaşadıkları ve nasıl bu hale geldiğinin cevaplarını bu filmde bulabileceğiz.

- Reklamlar -

Fransız yönetmenler Alexandre Bustillo ve Julien Maury tarafından çekilmeye başlanacak filmin senaryosu Seth M. Sherwood tarafından kaleme alınacak. Başrollerinde ise Stephen Dorff (Blade), Vanessa Grasse (Roboshark), Sam Strike (“EastEnders”) ve Lili Taylor (The Conjuring) yer alacak. 2016 yılında vizyona girmesi planlanan filmin fragmanı için pusuda bekliyoruz.

İşte Leatherface Filminin Afişi

Teksas Katliamı Leatherface ile Tekrar Geliyor

Önceki İçerikTim Burton’un Son Filminden Özel Bir Video ve Fotoğraf
Sonraki İçerikAltın Portakal Film Festivali 29 Kasım-6 Aralık Düzenlenecek
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)