Tom Hardy Al Capone Rolüne Kendini Epey Kaptırmış

790

Tom Hardy‘nin Al Capone‘un son zamanlarının anlatılacağı Fonzo filmindeki rolüne kendini epey kaptırdığının kanıtı olan fotoğraflar servis edilmeye başladı.

Fonzo filminin yönetmenliğini Josh Trank üstleniyor. Bu isim hafızalarınızda fazla bir yer kaplamıyor olabilir. Haklısınız ama kötü bir anıyla hatırlatalım isteriz…

- Reklamlar -

2015 yılında vizyona giren ve 7’den 70’e herkes tarafından nefret edilen bir uyarlama olan Fantastik Dörtlü filminin yönetmenliğini de yine Josh Trank yapıyordu. Öyle hemen “Haydaaa!” diye içinizden geçirmeyin ya da geçirin siz bilirsiniz. Çünkü haklısınız biz de öyle yaptık. Çünkü kafamızda onlarca soru mevcut bu isimle alakalı…

Fantastik Dörtlü‘nün daha önce Ahududu Ödülleri‘nde En Kötü Film ödülünü alması da bu düşüncemizi destekleyen kötü etmenler arasında yer alıyor. Neyse bunları bir kenara bırakıp Tom Hardy‘den devam edelim.

Oynadığı rolün hakkını sonuna kadar veren ünlü oyuncu Tom Hardy, bu defa karşımıza dazlak olarak çıktı. Eline de aldığı manken ve peruk ile görüntülenen oyuncunun yüz ifadesinden epey ciddi olduğu görünüyor. Filmle ilgili detaylı bilgi henüz paylaşılmadı ancak yukarıdaki soru işaretlerini giderecek bir şeyin çıkması için epey uğraşılması gerçeği de alenen ortada.

1919 yılında kurulan Chicago Outfit mafyasının 1925 yılında başına geçen Al Capone, yaklaşık 7 yıl süren bir süreçte büyük bir suç lideri olmuştu. 1931 yılına gelindiğinde ise federal ajan Eliot Ness’in büyük çabaları ile hapse girmişti. Hapiste girdiği bunalım ve etkisini gösteren frengi sebebiyle 1947 yılında 48 yaşında hayatını kaybetmişti.

Tom Hardy ve Fonzo Filmindeki Al Capone

Önceki İçerikMy Left Foot / Sol Ayağım Film Değerlendirmesi
Sonraki İçerikPurge Serisinin 4. Filmi Geliyor: The First Purge Fragman
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)