Dad’s Army Filmi Fragmanı Yayınlandı

939

David Croft 1963 tarihli televizyon serisinin yeniden uyarlaması olan filmde, kadın bir gazetecinin orduya gelmesinin ardından karışan taburun öyküsü Dad’s Army filminde komik bir dille ele alınıyor. Jimmy Perry’nin yarattığı dizinin bu uyarlaması epey eğlenceli bir şekilde tekrar işlenmiş. İngiltere’nin Bridlington East Yorkshire kasabasında çekimleri gerçekleştirilen filmin detaylarına geçelim.

Sevindirici yanı, olabildiğince fazla İngiliz mizahı kullandıklarını sezdiğimiz yapımda, aynı zamanda oldukça fazla tanıdık isim var. 2011 yapımı Page Eight TV Serisi ile Altın Küre adaylığı bulunan Bill Nighy, 2002 yapımı efsanevi filmi Chicago ile En iyi Kadın Oyuncu Oscar’ını alan Catherine Zeta-Jones ve 2012 yapımı Alfred Hitchcock’un Tippi Hedren ile yaşadığı ilişkinin anlatıldığı The Girl TV filmi ile Altın Küre adaylığı bulunan Toby Jones gibi isimler, oyunculuklarıyla isimlerinden çok söz ettirecekler.

- Reklamlar -

1999 yapımı An Ideal Husband ile BAFTA’da En iyi Uyarlama Senaryo adaylığı bulunan Oliver Parker‘ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapım, David Croft ve Jimmy Perry’nin (orijinal yapım) eski eserinin Hamish McColl tarafından revize edilmiş bir halidir.

Filmin vizyon tarihi ile ilgili; bu yıl içerisinde İngiltere’de gösterime girmesi planlansa da henüz net bir tarih verilmiş değil. Bunlar canımızı yakıyor ama.. Biz de insanız.. Güzel film fragmanı görünce umutlanıyoruz..

Neyse mecbur bekleyeceğiz zaten. Buyurun fragmana.

Dad’s Army Filminin Fragmanı

Önceki İçerikSuicide Squad Yeni Görüntüleri Geldi
Sonraki İçerik23-25 Ekim Haftasının En İyi Gişe Filmleri
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.