Marvel’ın Filmlerde Görmediğimiz 10 Kötü Karakteri

6163

Marvel denilince akla tabi hemen yakışıklı Thor, zengin Iron-Man, güçlü Hulk, karizmatik Kaptan Amerika gibi karakterler geliyor. Önce teker teker daha sonra Avengers‘tan aşina olduğumuz bu karakterlerin başına sürekli iş aşan bir de kötüler var ki, bunları çizgi roman takip etmeyenler ya da ana karakterlere kitlenip kötüleri akıllarda tutamayanlar bilemez. Örneğin; Loki’yi Thor’dan sebep bilirsiniz. Magneto belki.. Ya Dr Doom ya da Green Goblin?

Haydi daha detaylı inceleyelim. Aslında bu süper kötü karakterler, gölgede kalmayı hak etmiyor. Marvel’in en kötü ve dişli kötüleri aslında daha görmediklerinizdir desem yeridir. Filmlerde henüz görmediğimiz on kötü karakteri sizinle paylaşalım ve yakın zamanda gelmesi için yetkililere seslenelim:

Karşınızda Marvel’ın Filmlerde Görmediğimiz 10 Kötü Karakteri

10Mysterio

Marvel'ın Filmlerde Görmediğimiz 10 Kötü Karakteri
- Reklamlar -

Kendisi Spider-Man‘in sıradaki düşmanı olması gereken isimdir. Marvel evreninin mistik karakterlerinden biri olan Mysterio, hikayeye çok çabuk adapte olabilecek özellikte. Bir illüzyon ve sihir ustası olarak işine devam eden Mysterio, gücünü insanların beynine girip, aldatıcı davranışlarda bulundurmak ve hipnoz etmek için kullanır. Ne kadar tehlikeli olabileceğini bir tahmin edin.

Önceki İçerikPower Rangers Filmi Kadrosu Belli Oldu
Sonraki İçerikAladdin’in Sihirli Halısı Gerçek Olursa
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.