Charlize Theron’un Hızlı ve Öfkeli 8’den İlk Görüntüsü Geldi

963

Charlize Theron‘un Hızlı ve Öfkeli 8’deki (Fast 8) villian karakteri olan Cipher‘dan ilk görüntü geldi. Universal Pictures tarafından yayınlanan bu görüntü bakalım hoşunuza gidecek mi?

Amerikalı yönetmen F. Gary Gray’in daha önceki açıklamalarını kaynak olarak aldığımızda filmin; Amerika’da 14 Nisan 2017 tarihinde vizyona gireceğini ve bunun bir üçleme olarak düşünüldüğünü tekrar hatırlatmak isteriz. Fast 8 filminden sonra vizyona girecek olan dokuzuncu filmin; 19 Nisan 2019 ve onuncu filmin de 2 Nisan 2021 tarihinde vizyona gireceğini daha önce yaptıkları duyuru ile biliyorduk. Fast and Furious 89 ve yalnızca Universal ile çalışmayıp diğer Fast and Furious filmleri gibi farklı yapım şirketleriyle de çalışıp yelpazesini genişletmek istendiğine dair dedikodular da mevcut.

- Reklamlar -

Şu ana kadar resmileşen oyuncu kadrosunun Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black’e Jason Statham, Dwayne Johnson ve Kurt Russell’ın da eklenmesi bekleniyor.

Charlize Theron‘un filmin kötü karakteri olduğu ve onun yaverinin Kristofer Hivju’nun olduğu da son gelişmelerden biri.

Charlize Theron’un Hızlı ve Öfkeli 8’den İlk Görüntüsü

Charlize Theron'un Hızlı ve Öfkeli 8'den İlk Görüntüsü Geldi

Önceki İçerikNow You See Me 2 Filminden 2 Yeni Video Geldi
Sonraki İçerik20 Mayıs’ta Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)