Fruit Ninja Filmi Geliyor

630

Fruit Ninja filmi, Angry Birds‘ün vizyona girip Box Office listelerinde en üst sıralarda yerini almasının ardından bir hamle yaparak Live-Action animasyon filmi olarak beyaz perdeye geliyor.

Fruit Ninja Filmi Geliyor

- Reklamlar -

Fruit Ninja Filmi Detayları

Angry Birds film yapar da Fruit Ninja geri kalır mı hiç? The Hollywood Reporter‘ın haberine göre Avustralya’nın Halfbrick Studios isimli şirketi tarafından yapılan bu mobil oyunun artık beyaz perdeye gelecek olması sürpriz değil. Fruit Ninja filmi bir Live-Action animasyonu olacak ve aile ile izlenebilecek bir konsepte sahip olacak.

Fruit Ninja Filmi Yönetici Ekibi

Yapımcılığını Vinson Films adına Tripp Vinson (San Andreas, Hansel & Gretel: Witch Hunters) yapacağı filmin senaryosu JP Lavin ve Chad Damiani (Yapımı devam eden How to Survive a Garden Gnome Attack) tarafından uyarlanacak. Temeli meyveleri keserek puan toplamak ve bombalardan kaçmak üzerine kurulan filmin; Bir aile filmi olması için epey uğraş vermeleri gereken ekibin işinin kolay olmadığını söylemek gerekiyor. Yönetici yapımcılıklarını ise Sam White ve Tara Farney üstlenecek.

IOS platformunda toplamda 1 Milyar indirmeden fazla indirmeye ulaşan; Tüm zamanların en çok indirilen 2. oyunu olan Fruit Ninja için biraz beklememiz gerekecek.

Önceki İçerikThe Accountant Filmi Batman ile İlgili Olsaydı
Sonraki İçerikCannes 2016 Kazananları Belli Oldu
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)