The Big Short Kamera Arkası Görüntüleri Geldi

870

The Big Short kamera arkası görüntüleri daha öncekilere kıyasla biraz daha özel olma özelliği taşıyor. Bu sefer filmi yazıp yöneten Adam McKay ve başrollerden Ryan Gosling de yer alıyor. Paramount Pictures ve Regency Enterprises tarafından paylaşılan bu özel videoyu aşağıda bir yerlerde bulabilirsiniz.

Adam McKay’ın yazıp yönettiği The Big Short filminin başrollerinde Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling ve Brad Pitt yer alıyor. Film 28 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan 2016 Oscar Ödülleri‘nde En iyi Film, En iyi Yönetmen, En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Christian Bale), En iyi Uyarlama Senaryo En iyi Kurgu ödüllerine toplamda 5 adaylık çıkarmayı başarmıştır.

- Reklamlar -

Gerçek bir hikaye olan The Big Short filmi, büyük bankalar, medya ve hükümetin ekonominin çöküşünü reddetmesi ile ortaya çıkan bir grup adamın “Bu ekonomi batar arkadaş!” diye yollara düşüp büyük paralar kazanması, bazı büyük firmaların ise tamamıyla ortadan kalkmasını konu olarak işlemektedir. Kadrosunda ayrıca Melissa Leo, Hamish Linklater, John Magaro, Rafe Spall, Jeremy Strong, Marisa Tomei ve Finn Wittrock’un yer aldığı film Michael Lewis’in (The Blind Side, Moneyball) çok satan The Big Short: Inside the Doomsday Machine kitabından uyarlanmıştır.

The Big Short Kamera Arkası Görüntüleri

Önceki İçerikBaywatch Filmi İlk Görseli Dwayne Johnson ve Zac Efron’dan Geldi
Sonraki İçerikVücut Boyama Olayına Yeni Bir Bakış Açısı Getiren Kadın
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)