Viral Filmi Afişi Yayınlandı

899

Viral filmi, Paranormal Activity 3 ve 4 ile ünlenen Henry Joost ve Ariel Schulman’ın yönettiği yeni bir korku gerilim filmi. Filmin afişi ise yapımcılıklarını üstlenen Dimension Films ve Blumhouse şirketlerinden geldi.

Küçük bir kasabada normal bir hayat süren Emma (Sofia Siyah-D Elia) ve Stacey (Analeigh Tipton) gizemli bir parazite karşı hayatta kalmaya çalışan iki kızdır. Hastalığın hızla kasabaya yayılması, iki grubun birlikte enfeksiyona karşı kendilerini savunmaları gerektiğini hatırlatır. Fakat bu savunmayı almakta biraz geç kalan kız kardeşler birbirlerini virüsten korumak ve hayatta kalmak arasında bir seçim yapmaları gerekir.

- Reklamlar -

Kadrosunda yukarıdaki iki isim haricinde Michael Kelly, Machine Gun Kelly, Brianne Howey, Judyann Elder, Travis Tope ve John Cothran gibi isimlerin yer aldığı film korku ve gerilim filmlerine alışık bu kadrosuyla bakalım iyi bir iş ortaya koyabilecek mi?

Senaristliğini Barbara Marshall ve Christopher Landon’ın yaptığı film sınırlı sayıda ülkede ve salonda gösterime girecek.

Viral Filmi Afişi

Viral Filmi Afişi Yayınlandı

Önceki İçerikThe Coldest City Filmi Ağustos 2017’de Geliyor
Sonraki İçerik31 Filminden Afiş Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)