2015 Yapımı Merakla Beklenen 16 Yerli Film

5406

Eylül ayına girdik artık, yılın yarısından çoğu bitti. Ama beklenen filmler bitti mi? Hayır! ^^ Tamam, havalar sıcak diye bahaneler ürettiniz, dışarısı daha sıcakken klimalı sinema salonlarını tercih etmediniz ama Eylül ayı itibari ile Sonbahara giriyoruz, havalar yavaş yavaş esmeye başlayacak. (Umuyorum…) Eh hal böyleyken artık ‘sıcak sinema salonu’ bahanelerinizi rafa kaldırırsınız herhalde. 2015 vizyon tarihli güzel yerli yapımları sizin için derledik.

Tüm filmlere gidebileceğini düşünerek; (ama ben o kadar müsait olamam ki deme) kaç tanesine gitmeyi planlıyorsun bizimle paylaşabilir misin?

NOT: Sıralama karışık olarak verilmiştir.

İşte 2015 Yapımı Merakla Beklenen 16 Yerli Film

13Misafir

2015 Yapımı Merakla Beklenen 16 Yerli Film
- Reklamlar -

Yıllar önce işlerin bir türlü yolunda gitmediği baba evinden kovulan Nur, aradan on yıl geçtikten sonra annesinin hastalandığının ve ölüm döşeğinde olduğunun haberini alır. küçücük kızını da yanına alarak acilen baba evine geri dönen genç kadının tek amacı ise dünya gözüyle annesini son bir defa daha görmek ve helalleşmektir. Film evrensel bir tema olan anne kız ilişkisini ölüm teması çevresinde merkezine alırken; ülkemizde de oldukça yaygın bir sorunsal olan aile içi cinsel taciz meselesini de alt hikaye bağlamında gündemine alıyor. Öyküde aradan geçen zamana rağmen birbirleriyle dirsek teması tam olarak kesilmemiş olan aile fertleri üzerinden bütün olumsuzluklara rağmen diri tutulan umutlar ve bu umutlara sımsıkı sarılmaktan vazgeçmeyen tutunamayanların hikayesi anlatılmaktadır.

  • Vizyon Tarihi: 11 Eylül 2015
  • Yönetmen: Mehmet Eryılmaz
  • Oyuncular: Zümrüt Erkin, Tamer Levent, Ayten Uncuoğlu, Hale Akınlı
Önceki İçerikMichael Fassbender Macbeth Fragmanı ile Sizlerle
Sonraki İçerik28-30 Ağustos Haftasının En İyi Gişe Filmleri
ayipamabu
Biraz kitap, biraz film, biraz müzik, biraz fotoğrafla bir ömür yaşatıyorum kendime.