2016 MTV Film Ödülleri Sunucuları: Dwayne Johnson ve Kevin Hart

940

2016 MTV Film Ödülleri, 10 Nisan Pazar günü yapılacak organizasyon ile sahiplerini bulmaya hazırlanırken bu büyük geceyi sunacak olan ikili de belli oldu. 24 Haziran’da vizyona girecek olan; Central Intelligence isimli komedi filminin başrolleri olan Dwayne Johnson (The Rock) ve Kevin Hart Burbank’taki Warner Bros. Stüdyoları’nda gerçekleştirilecek 2016 MTV Film Ödülleri‘nin sunucuları olacaklar.

2016 MTV Film Ödülleri Sunucuları: Dwayne Johnson ve Kevin Hart

- Reklamlar -

MTV’nin yaptığı açıklama sonrası Dwayne Johnson, “MTV Film Ödülleri’ni sunacak olmak benim için çok büyük bir onur. Bu geceyi ekürim Kevin Hart ile birlikte sunmak çok keyifli olacak” açıklamasını yaparken Kevin Hart, “Unutulmaz bir gece olması için elimizden geleni yapacağımız konusunda tüm sevenlerimize buradan söz veriyoruz!

10 Nisan Pazar günü yapılacak olan ödül töreni aynı zamanda bir ilk de gerçekleşecek.

2016 MTV Film Ödülleri Yayınları

Facebook Canlı Yayın, YouTube, Periscope, Meerkat ve YouNow’dan canlı yayını yapılacak olan törenin MTV tarihine geçeceğini de buradan söylemiş olalım. Dwayne Johnson ve Kevin Hart’ın da yer alacağı reklamların eklediği bu canlı yayınlar televizyondaki yapılamayan bir deneyim ile de bir adım öne geçecek.

Önceki İçerikEddie the Eagle Yeni Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikCaptain America: Civil War Empire Magazine Kapağı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)