2019 Model Charlie’s Angels’dan Yeni Fragman Geldi

487

Başrollerinde Naomi Scott, Elizabeth Banks ve Kristen Stewart‘ın yer aldığı 2019 model Charlie’s Angels filminden yeni bir fragman geldi.

Charlie’s Angels (2019) Filminin Konusu

1970’lerde bir televizyon dizisi olarak hayatımıza giren ve 2000 yılında bir film serisi olarak karşımıza çıkan Charlie’s Angels (Charlie’nin Melekleri) bu defa yepyeni bir versiyonu ile bizlerle! Her zamanki gibi Charlie’nin kendilerine verdiği birbirinden gizemli ve garip görevleri başarıyla yerine getiren melekler Elena, Bosley, Sabina ve Jane yepyeni ve zorlu bir maceranın içinde kendilerini bulacak.

- Reklamlar -

Charlie’s Angels filminin oyuncu kadrosunda Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska ve Elizabeth Banks’in yanı sıra, X-Men serisindeki Profesör’ü canlandıran Patrick Stewart; The Hunger Games serisi ile tanıdığımız Sam Claflin ve Guardins of the Galaxy’deki Korath rolüyle izlediğimiz Djimon Hounsou da yer alıyor.

15 Kasım’da vizyona girecek olan Charlie’s Angels’ın yeni fragmanı hemen burada.

Yeni Nesil Charlie’s Angels Filminin Fragmanı

Önceki İçerikDwayne Johnson ve Emily Blunt’lı Jungle Cruise’dan İlk Fragman
Sonraki İçerikThe Batman’in Catwoman’ı Zoë Kravitz Oldu
Konuk Yazar
Daimi olmasa da arada bir uğrayıp buralara neşe veren, kurduğu cümleleri ile bizleri mutlu eden nadide yazarların filminebandim için ürettikleri yazıları burada paylaşıyoruz. Sen de "Benim yazımı da yayınlayın" diye düşünüyorsan mail adresimiz aşağıda :)