Leblebi Tozu Filminden Fragman Geldi

912

Leblebi Tozu, yakın tarihte vizyona girecek olan, adı pek de duyurulmamış ya da yankı uyandırmamış bir Türk filmi. Komedi yapımı filmin başrollerinde Metin Yıldız, Fulden Akyürek, Erdal Cindoruk, Ali Uyandıran, Ümit Acar, İzzet Çivril, Cengiz Okuyucu, Nejdet Kökes, Yavuz Çetin, Hande Alpaslan, Deniz Türkcan ve Ferdi Kurtuldu gibi isimler yer alıyor.

Kısa yoldan ve emek harcamadan zengin olmaya çalışan Ali isimli karakterin hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmeni Hakan Eser. Filmin yapımcılığını ise Hande Alpaslan üstleniyor. Aynı zamanda Türkiye‘de bir ilke imza atan film, 25 Mart‘ta vizyondaki yerini alacak. Çorum’un tarihi güzelliklerini ve şivesini bünyesinde toplayan film üç arkadaşın macerası üzerine yoğunlaşıyor.

- Reklamlar -

Çekimleri Çorum’un tarihi mekanlarında ve kent merkezinde yapılan Leblebi Tozu filmigişe rekortmeni bir çok yabancı film gibi en son ses teknolojisi olan Dolby Atmos‘u kullanan ilk komedi filmi olacak. Bu duruma biraz şaşırmadık desek yalan olur. Bakalım fragmanımız bize film hakkında neler söylüyor.

Leblebi Tozu Filminin Fragmanı

Önceki İçerikTomb Raider Yönetmeni Gerçek Bir Film Olmasını İstiyor
Sonraki İçerikHardcore Henry Filmi Yeni Fragmanı Yayınlandı
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.