Simon Beck Game of Thrones İçin Snow Art Yapmış

750

Simon Beck, yaptığı Snow Art çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken farklı bir sanatçı. İzlerken bunun gerçek olamayacağını ve bir numara olduğunu düşünmüyor değilsiniz ama tamamıyla gerçek bunlar!

Bu çalışmalarıyla ilgili bir de kitabı bulunan Simon Beck‘in tam tamına 168 sayfalık kitabını satın almak için Amazon‘a bakabilirsiniz. Dünyanın en büyük Snow Art sanatçısı olan bu adamın yaptığı çalışmaların en basit görünen kısmının 11 saat sürdüğünü söylemek gerekiyor.

- Reklamlar -

Oxford Üniversitesi’nde Mühendislik eğitimi alan Simon bu tutku yüzünden artık tam anlamıyla bir haritacı olmuş. Çizimin en güzel nerelere yapılacağı, ne çizileceği, ne kadar süreceği gibi konularda kafayı artık yemiş olan bu adamı ayakta alkışlamamız gerekiyor!

24 Nisan’da ilk bölümü yayınlanacak olan Game of Thrones için kolları sıvayan Simon, hayran kalınası çalışmalarına bir yenisini daha eklemiş.

Hep birlikte izliyor ve hayranlığımızı arttırıyoruz.

Simon Beck ve Game of Thrones Snow Art

Önceki İçerikDarth Maul Bu Fan Filmi ile Hak Ettiği Değere Kavuşuyor
Sonraki İçerikGuardians of the Galaxy 2 Oyuncu Kadrosu Karşınızda
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)