Dakota Johnson ve Armie Hammer’lı Wounds’tan Fragman Geldi

568

Başrollerinde Dakota Johnson ve Armie Hammer‘ın yer aldığı Babak Anvari‘nin yeni filmi Wounds’tan ilk fragman geldi. Dünya prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yapan ve beklentileri pek karşılamayan film, 18 Ekim’de Hulu’da yayınlanacak.

Korku türünün son yıllardaki iyi örnekleri arasında gösterilen Under the Shadow filmi ile adından övgülerle söz ettiren Babak Anvari, 2016 yılının ardından bu yıl yeni filmi Wounds ile sinemaya geri döndü. Dünya prömiyerini 2019 yılının başında Sundance Film Festivali’nde yapan film, Mayıs ayında ise 72. Cannes Film Festivali’nin Yönetmenlerin 15 Günü seçkisinde de gösterildi. IMDB ve Rotten Tomatoes gibi değerlendirme sitelerinden beklediği puanları alamayan ve çokça eleştirilen film bakalım izleyiciler tarafından nasıl tepkiler alacak?

- Reklamlar -

Wounds Filmi Oyuncuları

Wounds filminin başrollerinde ise Fifty Shades of Grey, Suspiria ve Bad Times at the El Royale gibi filmlerle tanıdığımız Dakota Johnson ile Call Me by Your Name’deki Oliver karakteriyle hafızalarımıza kazınan Armie Hammer ve Atlanta dizisiyle Emmy adaylığı kazanan Zazie Beetz yer alıyor.

Wounds Filminin Konusu

Dakota Johnson (Carrie) ve Armie Hammer’ın (Will) başrolünde yer aldığı filmin konusu ise şöyle; New Orleans’ta barmenlik yapan karakterin, barda unutulan bir telefonu açmasıyla birlikte başına gelen gizemli olayları konu ediniyor.

Korku filmi severlerin beklentilerini pek karşılayamayacağı açık olan Wounds için fazla heyecanlanmaya ve beklentiye girmeye gerek yok gibi.

Wounds Filminin Fragmanı

Önceki İçerikEl Camino: A Breaking Bad Movie İlk Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikStranger Things 4. Sezon Ne Zaman Geliyor?
Konuk Yazar
Daimi olmasa da arada bir uğrayıp buralara neşe veren, kurduğu cümleleri ile bizleri mutlu eden nadide yazarların filminebandim için ürettikleri yazıları burada paylaşıyoruz. Sen de "Benim yazımı da yayınlayın" diye düşünüyorsan mail adresimiz aşağıda :)